Louis

Louis

Træning

Om de mange oplevelser i forbindelse med træning

Vi vover kamel-pelsen

TræningslogOprettet af Majbrit tor, august 29, 2013 21:13:21

Hvad der sker, er ikke helt til at forstå. Billedet er fra i morges, Louis med langt "slips", men i dag var det anden gang, han gerne ville med på "morgen - løbe - turen". Og ja, han er træt, når vi kommer hjem, men "pindsnut- pivedyr" hentes med det samme, men det er tiden ikke til, sådan en helt almindelig hverdagsmorgen.
Ret mærkeligt, han vælger til, han ved klart, hvad det går ud på, kender skoene, tøjet, selen m.m., men med, vil han. Står lige foran mig med høj viftende hale og er ganske insisterende. Min fart er jo ikke turbo, den er vel nærmest det, der kaldes luntetrav, men 5 km bliver tilbagelagt og Louis synes det er FEDT. Han er i front i stram flexline de første 4 km, den sidste km tager jeg føring.
I forhold til den daglige træning er han totalt på, når det er hans tur. Han træningstur kommer efter Caros, og hold da op, han er PÅ - han vil så gerne.
Og på den baggrund har jeg meldt os til en Rally prøve i begyndelsen af oktober.
Er det nu klogt????
Fisk - jeg aner det ikke, men det må komme an på en prøve.
Vi er rustne, og vi må bruge lidt tid på opfriskning af diverse skilte, men hold da ellers op hvor har vi brug for en god oplevelse sammen, point, IB eller ej - vi skal liiige en tur i byen, den gamle dreng og mig - YES


Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.