Louis

Louis

Træning

Om de mange oplevelser i forbindelse med træning

Nu:"Mr. Louis"

TræningslogOprettet af Majbrit man, april 21, 2014 00:23:22
Der løber meget vand i åen imellem nye Blog afsnit om Louis. Det er ikke fordi, han ikke fylder i hundebilledet herhjemme, for det gør han faktisk ret så meget. Caro er meget glad for Louis, og Louis er særdeles glad for Caro - og så nok lige lidt for glad. I første omgang tænkte jeg, at det gik over, når første løbetid var overstået. Men, han kaster sig, sådan meget bogstaveligt over Caro ved enhver lejlighed, og Caro nærmest pisker rundt i huset for at undgå ham, når han er i det humør, det er ikke rimeligt.
Så, da det alligevel var tid til diverse vaccinationer, og sundhedsundersøgelser af Caro, så havde jeg aftalt med dyrlægen, at vi kunne forsøge os med en hormonstav på Louis, så han kunne falde lidt til ro, og Caro også kunne få lov til at bevæge sig lidt mere uforstyrret rundt.
Dyrlægen havde imidlertid glemt at bestille staven, så vi kiggede vi på hinanden og traf en rask beslutning, Louis blev kastreret.
Han omtales nu blandt Kooikervennerne som Mr. Louis (det lyder mere distingveret end No Balls, som han hed de første dag. Og King Louis, som han har heddet tidligere, er vi nok nødt til at forlade nu).
Han har ikke været "ude-trænings-aktiv" på hold m.m. i lang tid, men deltager særdeles gerne i træning hjemme og i vores lokale klub.
Jeg overvejer, om han skal træne til de nye tricks færdighedsprøver - for arbejde, det vil han gerne. Og han vil også altid gerne med på tur. Han har igennem længere tid været min faste løbemakker hver anden morgen. I dag var han med i et påske Kooiker arrangement og fik mulighed for et havbad - det er både han og Caro rigtig glade for. Han fik også mulighed for at hilse på nogle andre Kooikere - succesraten er klart størst sammen med tæverne.
Jeg er så spændt på, hvordan kastrationen påvirker ham. Diætkost er han på i forvejen, og er faktisk blevet ret så flot efter minus 3 kg. Og aktiv er han også, så nu gælder det om at holde fast i de gode vaner og forhåbentlig få lidt mere ro på, så vi alle kan slappe af, når det er det, der er på programmet.