Louis

Louis

Træning

Om de mange oplevelser i forbindelse med træning

Zombie mode

TræningslogOprettet af Majbrit søn, oktober 06, 2013 20:48:58

Med fare for at blive beskyldt for "Disneyfisering" har jeg lyst til at fortælle om dagen i dag. Louis er blevet helt frisk - det er bare det bedste, der er sket. Han er klar, parat og er nu milevidt fra den hund jeg frygtede, var ved at stå af i starten af sommeren. Derfor skulle vi også en tur på de store baner i dag, bare os to.
Morgenen indeholdt de sædvanlige prøve ritualer, pakke den sorte taske, tage træningsvesten ned af knagen, hælde vand i flaske, skære godbidder m.m. Stor opmærksomhed fra to hunde.
Louis blev siddende i kurven med store øjne - joooo, det er dig, der skal med i dag, og lille C skal blive hjemme. Havde han kunnet pege med poten, havde han sagt, "mig - er du sikker", "ja, det er din tur i dag" så, af sted til Ølstykke.
Vi kender godt området. Der er turen langs med marken, når vi kommer, der er legetid bag ved banerne, inden vi skal på, og der er tiden i sofaen, hvor vi ser på de andre og tiden i buret, mens jeg går banegennemgang.
Det kender vi, det kan vi li' - højt humør hos både Louis og mig.
Han var bare super langs med banen i opvarmningen - kunne det hele, ville det hele.
Det blev vores tur - super indgang, super start - og så kom skilt nummer 2 - Louis gik helt i sort - "sit" var første kommando - og Louis' reaktion var "Helt ærligt, jeg aner ikke, hvad du taler om. Jeg bliver lige stående og så stopper det hele nok" Og så gik jeg da også i sort - man skal vel dele smiley. Så var det hårdt arbejde resten af banen. Og egentlig stor frustration - hva' f...skete der lige?????
Ærespladsen klarede han flot, men, det er også hårdt arbejde. Vi skal arbejde hele tiden. Jeg med at forsikre Louis om, at jeg har styr på det, og Louis med at turde slappe af selv om der er hunde der gør og larmer.
Sidste pind i ekspert blev det på ingen måde til i dag med 73 point. Jeg tænker ikke, vi når at få pinden i år. Måske vi forøger næste år. Måske Louis skal træne og ikke gå til prøve.
Og nu skal han jo med på træning til de nye skilte.
Han er en helt fantastisk dejlig hund, så jeg vil så gerne gøre det bedste for ham, men hvad er så lige det?????
Var i øvrigt ret glad for prøveafviklingen i dag. Super med en dommer, der er obs på at indgang og afslutning skal være tryg for alle. Line på hunden og giv plads til at komme ind og ud - det synes jeg er super.