Louis

Louis

Træning

Om de mange oplevelser i forbindelse med træning

Fit igen - jubiiii

TræningslogOprettet af Majbrit man, august 12, 2013 20:21:30

Det er ikke lige noget for Louis at blive fotograferet, ligesom det heller ikke er sagen at besøge dyrlægen. Det var forhåbentlig sidste besøg i dag i denne omgang, Louis er erklæret rask. Stadig stort spørgsmål i forhold til, hvad der egentlig var galt. Min egen dyrlæge hælder stadig til Borrelia, en dyrlæge i vores nabolag så Louis og tallene på hans leverprofil. Han vurderede, at der havde været tale om en betændelse i bugspytkirtlen. Tja, det finder vi måske aldrig ud af, for forhåbentlig kommer det ikke igen. Blodprøven i dag viste helt normale levertal og dette sammen med hans adfærd var nok til, at vi ønskede Louis og os selv til lykke med et godt resultat. Jeg spurgte dog lige til hans pels som stadig er lidt "kamel- agtig". Almindeligt fænomen i forbindelse med sygdom i leveren, var dyrlægens svar, så der skal en fældning til, før han ligner en Kooiker igen.
To sjove observationer med Louis hen over sommeren:
Når jeg har været af sted med Caro og vi kommer hjem, er Caro vildt utålmodig for at komme ind og hilse på Louis. Hun springer ud af bilen, ind af havelågen, lige ind til Louis, hvor hun får en mega skideballe og skal ned på ryggen - hvad hun stort set ellers ikke skal. Hmmm - underligt syntes jeg. Forsøgte ny praksis. Caro bliver i bilen, jeg går ind og hilser på Louis, Caro kommer ud og farer i hovedet på Louis og alt er ok - så, det er sådan vi gør nu.
Næste sjove oplevelse var at få vores feriekammerater på besøg fra Bornholm. Louis og Caro har lige været på besøg hos Chili og Malou, og nu skulle de komme her. Louis blev faktisk ret vrissen over at de kom ind i huset, og jeg bad ham om at holde op og opføre sig ordentligt. Lillan, som ejer Chili og Malou, valgte at skælde ham ud - "Så kan du godt holde op, du har lige været på besøg hos os, så stop lige det der" - Louis bogstaveligt talt klappede hælene sammen og ingen vris længere, kun gode miner og godt fællesskab. Sjov fætter ham Louis.