Louis

Louis

Træning

Om de mange oplevelser i forbindelse med træning

Reddet på målstregen!

TræningslogOprettet af Majbrit ons, juli 10, 2013 21:19:12

Fy for f..., for en uge vi har haft. I mandags skulle Louis til tjek af infektionstal hos egen dyrlæge. Vi havde haft kontakt henover weekenden - Louis' appetit var lidt bedre, men samlet set lignede han stadig en ulykke og var i virkeligheden ikke i bedring. Mandag formiddag - infektionstal fine - men leveren var sat ud - hans levertal var astronomiske og dyrlægen henviste ham til Karlslunde Dyrehospital. Her blev han skannet og fik taget en biopsi. Skanningen viste, at hans lever så anderledes ud, vævet var ligesom fortættet og dyrlægen sendte ham hjem med besked om kærlig pleje og så måtte vi afvente resultatet af biopsien. Det venter vi stadig på. Viser det sig, at Louis' leverfunktion er nedsat, eller at hans lever er dårlig af en eller anden årsag - så tager vi den derfra. Et hundeliv skal være et ordentligt hundeliv.

MEN - Louis har sovet sammen med os i nat, han tigger igen, han følger mig rundt i huset, han lader Caro komme tæt på, han leger i haven, han tager kontakt, han går ture, han bader - kort sagt - han er ret meget sit gamle jeg. Så, jeg håber, at vi er reddet på målstregen - og jeg oplever virkelig, at det var målstregen, jeg har aldrig set Louis så syg før.

Og så alle spørgsmålene - er det den heftige penicillin kur, som har påvirket leveren? Kuren som min egen dyrlæge gav på baggrund af mistanke om Borrelia, og som jeg var glad for at hun ordinerede? Eller er det leveren, som ikke er ok, og som har lavet ravage i hele systemet? Eller er det en infernalsk infektion som farer rundt i kroppen og tager plads i det ene organ efter det andet? - Hold da op hvor jeg håber, vi får et svar, jeg kan blive lidt klogere på.

MEN - lige nu - så kender jeg ham igen den dejlige skurk. Og heldigvis har jeg ferie og kan nyde at være sammen med ham og Caro.