Louis

Louis

Træning

Om de mange oplevelser i forbindelse med træning

Fra slemt til bedre til ikke godt igen

TræningslogOprettet af Majbrit tor, juli 04, 2013 21:11:09

Træt, træt "dreng" igen, igen desværre.

I nat var Louis ok - valgte at være sammen med os, valgte at gå med på morgenluftetur og være sur på de andre hunde, som han plejer, valgte at spise lidt kogt torsk og kunne sagtens gå på benet. Så, alt i alt super - det ligner bedring.

Caro og jeg har været af sted på kursus hele dagen, og Louis har været hjemme sammen med Raoul. På vej hjem kom besked fra dyrlægen "blodprøven er normal, det er ikke Borrelia, men fortsæt kuren og vi tales ved i morgen aften" Da jeg kom hjem, kom Louis ud og logrede og bød på den måde Caro og jeg velkommen hjem. Jeg SMS'ede til doktor dyr at situationen var ok, der var fremgang.

Så gik vi en tur - og det blev en ret kort tur. Louis gik så langsomt - orkede faktisk ikke. Hjemme igen fik han tilbudt kogt rødspættefilet med lidt tørkost og Husk i - nej tak. Han valgte at lægge sig under hækken - igen væk fra os andre. Jeg har fået "nødet" en kogt rødspættefilet - uden andet - i ham, og det er det. Vi er tilbage på det dårlige spor. Godt at jeg skal tale med dyrlægen i morgen aften, for det her er ikke ok.

Bagbenet er øjensynligt ok, men der er mange mærkelige ting i hans adfærd. Fit for fight er han bestemt ikke.