Louis

Louis

Træning

Om de mange oplevelser i forbindelse med træning

Skiltesjov og skilteskov

TræningslogOprettet af Majbrit søn, maj 26, 2013 17:40:16

Så gik turen til Rally prøve i Næstved i dag. Arrangeret af Dansk Retriever Klub - super arrangement. Men jeg synes lige, I skal tage en alvorlig evaluering med den, der står for vejret. Regnen stod ned under hele arrangementet. Charlottes humør fejlede dog ikke noget, dommer Trine Dyrgaard var også veloplagt og havde lavet en rigtig god bane, der passede Louis og mig, da den indledningsvis havde øvelser med fart, nemlig spring og løb. Så, gode rammer til dagens prøve. Vi kom i god tid, selv om det var hårdt at komme op. Lørdag aften bød på bridge i gode venners lag - så efter 48 spil, god mad m.m. og desværre sejr til "drengene" var det lidt tungt, da uret ringede i morges. Louis' kondition var, at han var blevet passet hos "onkel Frank" - hentet klokken 1 i nat og gik i seng kl. 2. Måske ikke det mest optimale set op for en prøve.

Men lige så sjovt jeg synes det er, lige så kedeligt synes Louis, det er. Han formåede i dag at gabe på banen, til moro for nogle af tilskuerne - en skurk er han! Lonni var så sød at optage vores gennemgang, har ikke set den endnu, men der blev retfærdigvis dømt nøl. Vi kom dog derfra med 91 point - vores hurdler - fristende 8-tal, bakkeøvelsen og ærespladsen gik an i dag. Men mange ekstrakommandoer og forsinkede reaktioner. Og så er det lige, jeg vil stoppe lidt op - det er sjovt for mig, sjovt at komme af sted og hygge mig med Nørder og andre dejlige hundemennesker, men lige nu er det ikke sjovt for Louis. Han får en orlov nu. Vi skal fortsat træne, men jeg melder ikke til flere prøver nu, så vil jeg se, om vi skal på igen til efteråret.

Så gik turen hjemad - troede jeg. Jeg kører stadig efter Krak print, og det betød i dag, at jeg krydsede Næstved sådan cirka 6 gange, kom omkring små byer som "Øvelse Bøvelse" (undskyld til de, der bor i området. Der er kønt, men ikke så kønt at det er sjovt at bruge en time på at køre i ring). Er desværre "retnings-handicappet" - måske en diagnose der kan gøres noget ved. I hvert fald er første tiltag at få købt en "køre-tingest" NU. Ringede til Fru Larsen på vej hjem, dels for at fortælle om dagens resultat og beslutning og dels for at få gode råd om indkøb af "køre-tingesten".

Så hele to nye beslutninger sådan en grå søndag. Og heldigvis træner vi fortsat videre som om næsten intet er hændt - nu må jeg bare lægge mig i selen for at gøre det sjovt igen.