Louis

Louis

Træning

Om de mange oplevelser i forbindelse med træning

Fra lillemand til senior

TræningslogOprettet af Majbrit man, april 01, 2013 17:36:14

Nogen gange går ting hurtigt. Med ny hvalp i huset blev lillemanden til storebror og så sker der altså noget, for det bliver så tydeligt, at den voksne hund adskiller sig fra hvalpen.

Louis' orange farve er lysere end Caros, det gør også sit til, at Louis faktisk ser lidt mindre farvestrålende ud (og det er vi da nogen, der kender ganske godt til).

Da Louis oveni alt dette også er blevet rigtig dårlig, ja så bliver han næsten senior ved et slag, næsten som når vi andre kommer på hospitalet - og føler det som om man er blevet tæt på de 100 år nærmest på en dag.

Men så let giver vi nu ikke op. Lige nu har vi fundet en rigtig god træningsrytme sammen med Annie og Tira. Lidt leg indledningvis, så ryger Caro i bilen og Louis får sine to omgange rally bane, så ryger han i bilen og Caro får resten af timen.

Så er der bestilt diæt kost - han skal smide nogle kilo både for hofternes og udseendets skyld (synes også jeg kender til den). Om vi helt opgiver at gå til prøver, vil jeg først tage stilling til efter den 14.4. som er vores første forårsprøve.

Han ser ud til at trives med den portion træning han får nu. Men da træningsnyhederne ikke er så store og prøvemængden ej heller, så er der lidt stille på Bloggen.