Louis

Louis

Træning

Om de mange oplevelser i forbindelse med træning

Sygejournal - nyt blogtema

TræningslogOprettet af Majbrit tor, februar 07, 2013 19:11:28

Bloggen har fået nyt tema - der er nu tale om en sygejournal. For selvfølgelig har Louis også fået kennelhoste, ligesom Caro, men Louis har været syg X20 i forhold til Caro. Har det mon noget med kønnet at gøre? smiley

Han har lyd som en søløve, og har ca. hver anden time natten igennem taget en mega hostetur med efterfølgende opkast. Der er meldt afbud til lørdagens træning hos Conni - ØV, ØV og atter ØV. Nå, det er jo synd for ham, for hold da op hvor har han været elendig.

For nu lige at fortsætte "sygeriet". Jeg har givet Louis smertestillende piller siden i søndags, da han vendte tilbage til et tidligere mønster, med meget forsinket reaktion ved kommandoen sit. Der har vi været før, og han har haft glæde af et besøg hos Lone Jørgensen "The Touch", men denne gang var det lidt værre, da han også vægrede sig ved at hoppe ind i bilen. Mit eget lille forsøg med smertestillende resulterede i en hund der satte sig, sådan nogenlunde prompte ved kommandoen sit, og glad hoppede ind i bilen - uden tøven og tilløb. Altså, han har smerter i ryggen. Derfor er der bestilt røntgenundersøgelse hos Doktor Dyr onsdag i næste uge for om muligt at få afdækket en årsag.

Nu får han ikke smertestillende medicin men hostedæmpende medicin på Doktor Dyrs anbefaling. Og nogen træningslog bliver det så ikke de næste to uger. Vi måtte melde afbud til Annie og Tira i aften - det er også ØV, ØV og atter ØV. Recepten er de næste fjorten dage - hvile, ingen udfordringer, mange små måltider og minimum træning. Så, vi er ikke gået i vinterhi - men vi rekonvalserer.