Louis

Louis

Træning

Om de mange oplevelser i forbindelse med træning

Med hjælpemiddel og alder

TræningslogOprettet af Majbrit man, januar 21, 2013 18:11:09

Louis nu med grime. Kønt er det altså ikke, og egentlig oplever jeg det som en falliterklæring - helt ærligt, det er vel et spørgsmål om træning og tålmod. Men også helt ærligt - der er altså sjovere ting at træne. Men træne gør vi nu alligevel, også gå pænt med godbidder når andre hunde nærmer sig, og når jeg synes trækkeriet bliver for vildt. Men hold da eller op hvor sådan en fætter hjælper. Sur var Louis et par gange på turen, og han kan bruge megen energi på at forsøge at få den af. Men vi kom igennem mine 5 km uden et eneste træk - ej, det var altså så fedt. Så stor ros og godbidder undervejs, forhåbentlig er det kun en periode vi behøver dette hjælpemiddel.

Ellers bød dagen på leg og træning og besøg hos doktor Dyr, da Louis har en øjenbetændelse, der ikke lige er til at stoppe.

Doktor Dyr oplyste at Louis har hår der vokser ind i øjet og det generer ham - det er jo egentlig ganske forståeligt. Det kan opereres, men det er ret almindeligt at få hår her og der ligesom folk der kommer op i alderen (sagde den unge dyrlæge og så særligt på mig. Jeg tror hun skal konfirmeres her til foråret - men der stod nu dyrlæge på hendes kittel!). Og så var han lige på vægten - 18,6 kg. - der skal smides tre kilo sagde hun, men gå nu ikke i panik, det er ikke vild overvægt, gå nu blot i gang, sagde hun og så igen særligt på mig.