Louis

Louis

Træning

Om de mange oplevelser i forbindelse med træning

Endnu en dejlig dag

TræningslogOprettet af Majbrit lør, januar 12, 2013 17:16:14

Solnedgang i Gershøj efter en dejlig dag.

Træning i Køge, Sydkystens Hundeskole, med Conni og hyggelige og kendte medkursister. Jeg har altid en oplevelse af at være særlig heldig med min tilmelding - det bliver altid til luksushold og instruktøren, holdet og træningen i dag - ingen undtagelse - super.

Men, hold da lige op vi er da lidt "rustne". Louis var lidt trykket og træt. For min skyld talte og trænede vi lidt gå i line - det er en disciplin vi skal træne fortsat. Fællesdæk super - det kan han. Apport kan han af og til - ikke den smukkeste aflevering, men sådan cirka hver anden gang apporterer han, når han må. Felt - hva' er det? - hmmm - forfra sagde Conni. FVF på Rally bane - han hænger, selvfølgelig skal vi arbejde på en forbedring, men helt smukt bliver følget nok aldrig.

Caro var med. Hun fik lige lov til at hilse på, og så var det ellers ophold i bilen indtil de sidste fem minutter, hvor hun fik lov til at træne lidt. Det fungerer fint, og hun skal jo lære at være i bilen og Conni kan hun jo lige så godt vænne sig til - det bliver forhåbentlig til meget træning fremover.