Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

A Capella Rally

Liv og levnedPosted by Majbrit Sun, June 24, 2018 17:53:50
Hold da ellers op for en oplevelse i dag. To rally prøver i dag. Planer om at bruge den nye strategi, hvis alt gik som det har gjort igennem lang, lang, lang tid.
Men det gjorde det så ikke - hverken på den ene eller anden måde.
Jeg er altid i ret god tid, som i ALTID.
I går tænkte jeg, at 45 min før prøven begyndte med banegennemgang, var et super tidspunkt at nå frem på. Uret blev sat, og her til morgen havde jeg kun oplevelsen af, at alt gik, som jeg havde planlagt. Den oplevelse sad stadig i kroppen, da jeg ankom til Løserup og kunne se en af banerne umiddelbart inden jeg parkerede. Det så faktisk ud som om, at de gik banegennemgang!!!! Var de begyndt uden mig??????
Der gik faktisk et stykke tid, før jeg fandt ud af, at jeg var en time bagud i min planlægning - OMG.
Vi fik lov til at aflevere bog, komme på som den næstsidste ekvipage, og så gik jagten på banen på papir, som nogen havde set "en eller anden gå med". Vi fandt banen på papir, så et par stykker gå bane og så skulle vi på. Caro var noget hængende. Faktisk er det sådan, at hun som regel skal aflevere noget, når vi har kørt, og inden vi går i gang. Selv om vi gik lidt rundt inden, kom der ingen afleveringer, og jeg tænkte - hvis hun skider på banen - så ved jeg ikke, hvad jeg gør. Man dør nok ikke af det - men!!!!
Det gjorde hun så ikke. Vi kom faktisk igennem med 86 point og en noget forvirret fører undervejs. Der røg 13 point på et skilt, og som Amanda sødt sagde, langt senere på dagen (for ikke at forstyrre prøve 2 - og så mange tak), "Tja, hvis nu du ikke havde smidt 13 point på et skilt, så kunne det jo have været 99 point!" Men lad mig sige - tilfreds var jeg. Kan vi lave 86 point uden en banegennemgang, så må vi sgu ha' lidt på rutinen.
Prøve 2 tænkte jeg - hmmm svær bane (under banegennemgang). Ved skilt to lavede Caro en af unoderne - på vej ud til kegle, var der lige noget, der så spiseligt ud - så ekstra kommando og træk for snus. En ommer - desværre en 3 skridt bakke som ellers er ved at blive ok - og så kørte det ellers bare. Wauuu, hun var god. Banen sluttede med en hel del stationære øvelser med sit - så Caro fik slet ikke mulighed for at sætte ind med "slutspurten" - hun holdt sig i "skindet", og vi kom i mål uden at bruge den planlagte strategi = "stop op - ro på - kontakt - fortsæt".
Fantastisk god oplevelse i dag.
Og så - fantastiske dommere, sekretærer og tidtagere - der gør det muligt. Tak for det. Tak for en smuk buket som måtte uddeles i hver klasse. Vi fik buketten hos Conni, fordi jeg var så glad - og så rigtigt set - det var en "over the top" oplevelse i dag - og lad mig sige det her - vi (jeg) trængte i den grad til en sådan oplevelse.
Vi skal fortsat træne med vores nye strategi - træerne vokser ikke ind i himlen.
Vi skal ikke til officielle prøver foreløbig. Men, hvor er jeg glad for dagen i dag, så anderledes den end har været.
Jeg håber og ønsker at dette var dagen, hvor koden til de dårlige prøveoplevelser, blev knækket, og hvor vi sammen kan finde en god rytme.
A Capella - har jeg ikke nerver til - men for "futten", lige nu er det altså en sjov historie.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fru Larsen Mon, June 25, 2018 23:37:10

jeg griner stadig-