Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Nu med "Alter Ego"

Liv og levnedPosted by Majbrit Mon, September 25, 2017 17:11:25
Jo, jo, vi er her endnu - og er faktisk blevet suppleret med et "Alter Ego" aka Fru Larsen.
Da jeg desværre har en rygrad som en vingummibamse, når det drejer sig om mad, slik, vin og Rally prøver - har Fru Larsen taget affære.
Igennem de sidste mange rallyprøver har vi præsteret ret så ringe - Caro stresser op, jeg stresser og og det hele ender i noget ikke særlig kønt rally arbejde og i ikke mange point. Bevares, de fleste gange består vi, men den progression jeg synes, vi skulle udvise - udebliver. Hmmm - det nytter jo ikke at gøre mere af det samme, så for at få brudt et mønster må nye handlinger til. Jeg har besluttet, at det er meget få prøver vi går til. De prøver vi går til, må vi betragte som træning - og fokus skal være på at holde samarbejdet banen igennem uden stress, bjæf og feberredninger.
Ellers arbejder vi med LP og tricks og selvfølgelig stadig med rally momenter.
Og hvordan går det så nu.
Vi er på ingen måde i land med noget, men i vores sidste rally dyst var Caro og jeg da enige om, at vi blev IB'et - i bedste samarbejdsstil - for kontakt havde vi faktisk banen igennem, men et stop var nødvendigt for at fastholde denne.
Og så er der Fru Larsen!
Jeg bliver meget nemt - alt for nemt fristet når jeg sidder og læser, at der mangler lige en eller to hunde i Champion klassen så ......
Selv om jeg ved, at det ikke er flere konkurrencer, der skal til, så kommer jeg såmænd til at skrive "Vi kommer - melder fluks til" Men det er slut nu. Prøvede i onsdags. Og ikke så snart var beskeden skrevet, før det der Messenger pling lød - der stod "Majbrit for helvede". Straks røg jeg i et forsvar der hed "Jamen, vi havde betalt for en LP prøve-prøve som blev aflyst og så ....." Næste besked var en beskrivelse af hvordan man sletter et opslag. Jo, jo, mit Alter Ego holder øje med mig, og tak for det - vi kommer igen, når vi er klar til det.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fru Larsen Tue, September 26, 2017 11:39:00

kæft en griner :-)