Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Vi sprang lige ud i et weekendkursus

Liv og levnedPosted by Majbrit Sun, May 28, 2017 21:32:19
Caro og jeg har været på Rally weekend kursus - hos DcH i Brædstrup. Karen S. Ulrich var instruktør på kurset - og YES - det var godt. Repetition af grundtræning og af de kernekompetencer der hører til udøvelse af Rally. Fokus på flow og præcision - nørdetræning og repetition af, hvordan hunden lærer. Belønninger: hvordan, hvornår og hvorfor og lidt om empowerment. Praktiske træningspas med god feed back.
Jeg synes altid, jeg er og har været heldig med deltagelse i rally kurser. Det, der gjorde dette anderledes var, at få teori og praksis i en sammenhæng og få lov til at fordybe sig i to dage. Det kan jeg ikke mindes, at jeg har haft mulighed for tidligere, og hold da op, hvor har jeg nydt det.
Også det, at tage af sted, til et helt nyt sted, med nye og ukendte andre kursister. Det i sig selv er også en oplevelse og som sædvanlig en dejlig oplevelse - for som altid, er det engagerede mennesker man støder på i et trænings set-up.
Så nu springer vi til den videre træning- med endu engang lidt mere i rygsækken.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.