Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Dokumentation

Liv og levnedPosted by Majbrit Mon, May 01, 2017 21:44:12
Har fulgt opfordringen til at få filmet vores rallyprøver - det er super godt, så tak til Anita og Annette som optog søndagens Rallyprøver i Roskilde.
Dejligt at være ude på græs igen. Vores set-up med telt og sofa fungerer perfekt. Caro er helt klar over, hvad der skal ske, så hun ligger i sofaen og ser på banegennemgang uden lyd - det er suverænt. Derfor bilder jeg mig ind, at hun er helt med på, hvad vi nu skal til at lave.
Det ser så imidlertid ud til at knibe med den del, når vi skal til at gå bane. Selv om vi arbejder med en ny start, der ganske vist er i sin vorden, så ser det unægteligt ud som om Caro er noget desorienteret indledningsvis, men skilt 5 eller 6 bringer hende tilbage til "Nåååå, det er rally vi laver".
Så, mere opvarmning og lige is i maven inden jeg melder klar. Det må prøves næste gang.
Der er lange passager, hvor hun faktisk går rigtigt flot, og det er dejligt at se.
Så er der de øvelser, som ikke er helt i skabet, og de skal selvfølgelig trænes.
Og så er der mine arme og hænder, der skal "generaliseres" - jamen, de farer jo af og til rundt, og er det dem hun følger, ja, så kan jeg godt se, at det kan gå hen og blive ret så svært.
Masser at arbejde på - men heldigvis også masser at glæde sig over.
Igen var prøveresultat 2 bedre end 1.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.