Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

En svale gør ingen sommer - gør to?

Liv og levnedPosted by Majbrit Sat, April 22, 2017 15:32:46
Ja, hvornår er det egentlig, at man kan generalisere?
Caro har det sådan, at 45 min træning rækker, så er hun træt. Hun er også træt om aftenen. Faktisk går hun i seng omk kl 20.00, og i modsætning til Louis, går hun ofte i seng i løbet af dagen eller går for sig selv. Derfor kalder vi hende Maude, for hun ved også, hvordan hun synes, tingene skal være. I virkeligheden en lidt skrøbelig fremtoning men egentlig en dame, der ved, hvad hun vil. Nu har hun fået et nyt halsbånd med røde stjerner på og er blevet god til at løfte poten på kommandoen "Rød Front". Matador's Maude trådte jo lidt i karakter, da hun handlede politisk. Nå, men nok om det, det er rally prøver, det her skulle handle om.
Caro har på det sidste været til en del dobbeltprøver. Det gjorde vi ikke tidligere, da jeg tænkte, at hun ikke var udholdende nok. Men det har vist sig, at hun langt de fleste gange går prøve to væsentlig bedre end prøve et. Og det er da værd at tænke over.
En ny ting i vores starter er, at vi begynder prøven/kontakten uden for banen, og vi gør ikke ret meget ud af start skiltet. Det er på ingen måder et færdigt koncept endnu , men det er ved at tage form. Det skal nok blive godt. Måske skal hun, som den langsomme starter hun er, varmes noget mere op, end jeg tidligere har troet - det skal prøves.
Vores anden prøve sidste onsdag og i dag gik vi til 90 point. Det tænker jeg faktisk er vores standpunktskarakter p.t., hvis man kan lave den sammenligning. Men når vi når det pointtal, og jeg ser tilbage på de prøver, synes jeg, at vi har vi haft et godt samarbejde på banen - der har periodisk været åbne kanaler, sådan at signaler og kommandoer er gået ind, formentlig fordi der er afgivet på en ordentlig måde. Jeg vil ikke sige, at der ikke skal arbejdes på banen - fair nok - men en større sikkerhed i øvelserne, et bedre følge på den ene og den anden side og en helt åben "kanal", vil gøre det kønnere og lettere at få klaret banen sammen.
Så;
Starter, flow, sikkerhed i positioner i trænings- og konkurrencesituationen, måske mere opvarmning?, længere udholdenhed og gerne mere generalisering for os begge. Fokus på kommunikationen afsender-modtager, det er træningsfokus det næste stykke tid.
Billedet er fra forleden, hvor Caro slog sig til ro sammen med mig, helt åben og opretstående kanal - så hyggeligt.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.