Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Når begejstringen løber over

Liv og levnedPosted by Majbrit Tue, March 18, 2014 20:17:09
Så var der tid til en times selvtræning i dag. Indledningsvis var vi kun Christina, Tempo og os i hallen. Caro er ikke ubetinget glad for BC'ere - har desværre haft en dårlig oplevelse med en af slagsen til træning engang. Så, bedste fri ved fod i Caros optik var, når jeg var imellem Tempo og Caro. Det passede ikke helt til træning af "følge" - så Caro måtte på plads - Tempo eller ej. Heldigvis er jeg jo helt tryg ved den fantastiske Tempo og dygtige Christina, så vi klarede at få byttet plads, så det hed Tempo, Caro og så mig.
Super træning.
Og de næste der kom til selvtræning, var de bedste i hele verden for Caro - mor Bianca, moster Dovita og opdrætter Jennifer.
Caro fik lov til at løbe ud og byde velkommen - og da var det, at begejstringen løb over. Caro er helt nede med kroppen på gulvet, hun er vildt begejstret og det kostede lige et udslip - heldigvis på betongulvet.
Så fortsatte vi træningen, men jeg skal da lige love for at mine guffer og jeg blev heftigt udfordret i den videre træning.
Hun "stak" en gang, men ellers lykkedes det at holde hende.
Efter træningen måtte vi lige have et familieportræt


Fra venstre - moster Dovita, mor Bianca og så Caro.
Dejlig træning i dag, hvor det også lykkedes mig at køre fra min lille kasse med skilte og mine hjemmelavede holdere. Kassen må bo i Greve til på lørdag, hvor vi skal til Rally prøve - og vi glæder os. Og inden da er der ikke meget mere tid til træning - for der er jo noget der hedder arbejde.