Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

60+ - nå nej 6+ og "De Go'e Cigarer"

Liv og levnedPosted by Majbrit Fri, June 08, 2018 20:23:26
Altså, tænk sig - næsten et halvt år uden blogindlæg - og det er ikke fordi, vi er holdt op med at træne.
Rally
Her træner vi fortsat og nu med en ny strategi. Mange, mange træningsgange og prøver med en hyper aktiv Caro - med gø, plageri og totalt "køren op". Jamen, det nytter jo ikke - det fører ingen steder hen, koster mange prøvepenge, mange ærgelser, mange frustrationer hos både mig og Caro, og nu har vi været der for længe. Som tidligere skrevet MADS (mere af det samme) er en uvirksom strategi.
Ny strategi
Vi har trænet tricks og LP ved siden af Rally. Vi har fået færdighedsprøve 2 i hus med godt resultat = 4,4 og en LP 1 titel med 176,5 point. Super godt gået lille frk. Caro. Det, at træne andet, har betydet så meget for Caros motivation, men desværre også et udtalt behov for belønning - når det passer Caro!!!
Men pyt, jeg er så glad for, at hun er super motiveret - nu skal vi bare lige finde en knap, hvor jeg kan skrue op og ned :-)
Rally strategien har været undervejs et stykke tid - dels hos Johanna træning, hvor mottoet har været "Det skal være sjovere i ringen end uden for" = stop jagten på belønning og dels hos et kursus hos Helle Palm - hvor vi aftalte, at Caro's plads er så super fin, så jeg må stoppe op og få ro på hende i plads og righty - som det hedder hos os.
Det kommer helt sikkert til at koste nogle IB'ere - men dem er jeg forberedt på - "kombardu".
Ny disciplin
Sammen med min træningsmakker siden oktober 2010 Fru Larsen, har vi nu kastet os over noget nyt. Fru Larsen kalder det 60+, men nu er hun også en ældre kvinde - faktisk et halvt år ældre end mig - så jeg væbner mig med tålmod og fortæller hende, at det hedder 6+, nåååå ja, siger hun så. Men der er sgu gang i den gamle og "svung" i hofterne, så jeg skal ikke klage. Vi har det altså vældig sjovt og vores to banditter, Caro og Huni, arbejder så fint sammen. Det gør vi også, så vi glæder os så meget til at debutere den 30.6. til HTM arrangement hos Sydkystens Hundeskole - vores rigtig gode, gamle "Nørdekammerater".
Så, alt i alt - vi har og har haft træningstravlt - men noget, ville vi gerne holde lidt for os selv.