Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Giv agt!

Liv og levnedPosted by Majbrit Sun, December 31, 2017 15:38:07

Hver gang jeg kører til Herringløse passerer jeg dette skilt. Det er det eneste sted i landet, jeg har set det, men det siger måske mere om mig, end om skiltets udbredelse. Det er dejligt at blive advaret om en kommende nedtur - for, det er vel en advarsel om ikke at flyve over toppen.
I morges, på vej til rallyprøver, måtte jeg lige tage et billede af det. Og jo, det var meget mørkt. Stod op kl. 5.30 for at være klar i Herringløse ca 7.30.
Det skal man altså kun fortælle til de andre "hundetosser" - mennesker uden den passion, tror man er lettere debil med sådan adfærd en Nytårsaften.
Nogle gange har jeg beskrevet træningen med Caro som lidt op ad bakke, to skridt frem og et tilbage og ja, det har ikke altid været helt nemt at få øje på progressionen.
Jeg synes faktisk, den er til at få øje på nu. Bevares, vi har ikke nået toppen endnu, men det har jeg en tro på kommer. Jeg har i større udstrækning en oplevelse af, at vi rent faktisk samarbejder på banen. En oplevelse af, at Caro synes, at det er sjovt at arbejde sammen og gerne vil være med. Vi har masser af plads til forbedring. De næste tre måneders træning er planlagt i store træk - med kurser, selvtræning, fokuspunkter og prioritering af, hvilke prøver jeg gerne vil deltage i med Caro - men også Louis er tænkt ind her.
Jeg har oplevet, hvor meget det betyder for Caros motivation, at jeg træner forskellige ting. Så, nu spreder vi os over rally, LP og færdighedsprøve.
Det er en stor fornøjelse at træne med dem begge - de har altid lyst til træning, så der er i hvert fald ikke noget at klage på her, det er bare at komme i gang.
Så er der lige den del, jeg skal blive bedre til - systematik og dokumentation. Skrive, reflektere og filme - skrive, reflektere og filme, ..........
Da det er dagen til den slags store beslutninger, så tør jeg godt skrive det, for det er min intention at sætte ind her.
Man tror det ikke muligt, men en stabil fremtidig bakke hører med til indsatsområderne :-))))))