Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Ja, jeg lytter, alt hvad jeg kan

Liv og levnedPosted by Majbrit Sun, December 03, 2017 19:08:04
Og det gør hun virkelig, den lille bandit. I dag stod den på to rally prøver. Jeg synes virkelig, der er progression. Bevares, kvalifikationer eller certer har vi ikke nået, men to prøver, hvor jeg var tilfreds med vores samlede præstation.
Og kommentarer er der altid plads til.
1.bane var lang. Der var øvelserne, hvor Caro skal blive eller bakke væk fra mig, og det er så svært for hende. Hun var lige på nippet til at gå i "overdrive" - men hun gøede først ved næstsidste øvelse - tjek - det er progression.
Som sædvanlig er det bare så dejligt at få feed back fra hundevennerne på sidelinjen - "det så da godt ud" - " hun gøede først til aller sidst" - de, der kender, de udfordringer man har, kan også se, når noget går bedre eller måske ligefrem godt.
2. bane - en typisk "Oldfruebane". Der er ikke så meget "fikumdik" - der var lydighedsøvelserne sit, dæk og stå under gang - sidste på højre side, bak og bak og bak - ja, der kunne jo godt have været en bak mere i championklassen (men nu skal man jo ikke give fruen gode ideer). Grundighed i øvelserne. Sit, skift side, sit - foran og bag - og det gav faktisk nogle af deltagerne nogle store udfordringer, at de to kom lige efter hinanden. Tulipanen og springvandet kunne da også bringe forvirring. Jeg kan godt lide Oldfruebaner og jeg kan især god lide Oldfruefeedback - man finder hende altid på hundens parti. Caro syntes, at sit under gang - gå rundt var svær i dag, så der smed vi 13 point. Helt ærligt -ØV. Og så er det, at man må gribe i egen barm - da det gik galt første gang, valgte jeg at lave om, og i mit hoved havde hun bare ikke lige slået ørerne tilstrækkeligt ud - så der var alt for lidt hjælp fra mig til Caro - men jeg havde ikke helt fattet, at hun ikke havde forstået øvelsen på det tidspunkt og skulle hjælpes langt mere. Så meget mere tydelighed havde været på sin plads.
Jeg er så tilfreds med dagens to prøver.
Derudover er jeg vildt tilfreds med Caros attitude til prøver. Jeg havde lånt en stol af Lonni (tak), da siddepladser var ret begrænsede - der ligger Caro, mens jeg går banegennemgang og mens alverdens hunde passerer forbi. Nuvel, hun smiler bredt til nogle af de forbipasserende, men det er så det. I den anden prøve lå hun på en bænk og bare lå - gøede nok lige lidt ind i øret på en ung kvinde ved siden af - men altså i forhold til hvordan hverdagen er, er dette helt fantastisk.
Når vi går tur hjemme, hvor begge banditter går fri, er Caro berygtet for at have en sådan "opsynsmandsattitude" - hun farer hen i hovedet på alt og alle, gør og tér sig i det hele taget ikke særligt ok. Tja, en slags bevidsthed om passende adfærd findes der mellem de to flyveører.
En sand fornøjelse at dele en søndag i byen med alle de andre hundetosser og så selvfølgelig CARO