Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Come back - eller hva' ?

Liv og levnedPosted by Majbrit Sun, October 29, 2017 18:43:50
Ovenstående billeder er fra lørdagens "Hvalpetræf". Dejligt at gense de nu store banditter og rigtigt dejligt selskab, som det også fremgår af det første billede.
Og der har virkelig været noget, at være "hundeglad" over i denne weekend.
I dag har Caro og jeg været til LP1 prøve - en "genoplivet" aktivitet - prøvet en gang tidligere i maj måned 2014. Det er sådan en lidt "Thrown Back" oplevelse. Jeg har aldrig rigtigt "tændt" på lydighedstræningen - men dog trænet det. Caro har nu to resultater i bogen - en 2. præmie med 136 point fra 4.5.14 - 1,5 år gammel - og i dag en 1. præmie med 176,5 point - lidt over 5 år gammel.
Jeg har oplevet, hvor meget variationen i træningen betyder for Caro. Nogle gange utroligt, at man skal så meget igennem for at forstå, hvad der giver god mening.
Rally er stadigvæk vores (MIN) yndlingssport men:
Hvad har givet præcision og opstramning - det har lydighed. Og så selvfølgelig Johannas fokusering på signaler og afslutning. Nogle gange tror jeg, at jeg kan snyde hende, men hun ser desværre alt. Spørgsmålet er så også, hvem jeg egentlig snyder, når jeg sløser med afslutninger, signaler, belønning for bare at komme, snik-snak- støj m.m.
Der må strammes op!
Motivation - tja, Johanna igen - jamen er det sjovt at gøre det samme igen og igen? Næææ, jeg er faktisk ikke vild med det. Egentlig har jeg troet, at det var nok for Caro, jeg har bare glemt at undersøge og udforske. Og det er det faktisk ikke. Hun profiterer så meget af, at vi laver noget forskelligt, så hendes motivation er bare i top, når vi LP'er, rally'er, trick'er m.m.
Og forstyrrelser.
I dag var der skud i skoven, da vi skulle til prøve. Jeg ved, at dette skræmmer Caro. Men, jeg havde så meget overskud i dag, at det ikke fik den tanke, at det måske kunne skabe en usikker Caro. Jeg var sikker, jeg troede på hende, og jeg glædede mig til at komme til prøve.
Det, der gik helt galt i vores prøve i dag, var stillingsskiftet. Det kunne vi så grine af - oplevede jeg. Skiftet var stå. Caro bevæger sig hen imod mig. Dæk - Caro går igen hen imod mig - hvorefter Brian siger:, " Så må føreren godt gå det lille stykke vej tilbage til hunden" - der kom jeg til at grine! Så har jeg altså følelsen af, at vi har det sjovt og er ovenpå - hun gør jo sit bedste - og dette rakte bare ikke til en top i denne øvelse.
Men, hun er "fanden, futte mig" rigtig god lige i øjeblikket - og jeg er bare så glad for at arbejde med hende.
I øvrigt tak til Randi for billeder - plejer aldrig at se glad ud - så godt fanget :-)