Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Meget og mange gear

Liv og levnedPosted by Majbrit Sat, May 20, 2017 18:50:29
Dagen bød på en tur til rallyprøve i Årslev med begge banditter. Tidligt op og af sted.
Og gear, ja bilen blev pakket i går med telt, sofa (overvejer en 3-personers), tæppe, bur og pude til Louis og til morgen yderligere køletaske, træningstaske og termokrus. På vej til Fyn lidt ærgerlig over at regntøjet ikke var med. Aldrig gå ned på udstyr - husk!
Caro skulle på først i Championklassen med mega mange deltagere. Desværre fik jeg ikke lavet nogen aftale med nogen om at få filmet vores prøve. Fint set up i teltet, luftning inden, hvor det, der skal klares, blev klaret. Gode godbidder og fornuftig opvarmning. God og spændende bane - dog med hadeøvelsen p.t. - sit - dobbeltspring - ro - tilbagespring - sit. Sjældent at lige den, sidder i skabet. Det gjorde den så i dag. Vores nye set-up klappede ikke helt som det skulle. Caro blev sat af, blev kaldt ind, var ikke klar, derefter en rundtur, dommeren sagde værsågod, jeg fik ikke tydeligt startmeldt, hvilket gjorde, at jeg blev lidt usikker - for var jeg nu gået uden at få lov!!!!, men der var blevet sagt værsågod og "tankemylder". Lige den tøven, der kan gøre vores start dårlig. Nå, om det var forklaringen, eller der var en anden begrundelse, ved jeg ikke. Caro startede i hvert fald i meget lavt gear - ikke bak - men nærmest gearet før frigear, hvis et sådant findes (en slags slowmotion gear). Det betød hængeri i første øvelse - en dobbelt tysker - så en synkron venstre om - så bakke tre skridt på højre side (her mener jeg, at det gik flot, som det har gjort de sidste gange) - og så gik det ganske pænt derudaf med god fart og passende gear. Usending til kegle - hun blev - måske der røg et point eller tre for uro i positionen, men hun blev - Yes. Lige et par skilte mere og så kom vi til nr 88 - som altså sad i skabet i dag, men som også fik Caro op i et "overdrive" - et gear der slet ikke giver arbejdsro. Det kom lidt på plads, men skilt 85 - championklassens bak - fik det hele til at køre lidt op igen. Næstsidste skilt var 90 - sit i gang gå rundt på højre side - der blev det for meget, og alt for lidt rutine at trække på - så der smed vi 13 point. Jeg synes faktisk, hun gjorde det så godt, så processen er jeg tilfreds med. Vi skal arbejde med, at blive enige om hvilke gear, vi skal vælge. Ingen tvivl om, at større rutine og sikkerhed i øvelserne på højre side, vil hjælpe med til at foretage det valg. Resultatet på de 79 point i dag er ikke voldsomt. Der er plads til forbedringer , og måske vi skal enes om at indføre automatgear, så farten bliver tilpasset de opgaver vi skal løse, for så skal hverken Caro eller jeg bestemme over det, og måske er vi sådan nogle bestemmere begge to.