Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

OK fint

Liv og levnedPosted by Majbrit Sun, March 05, 2017 14:11:23
Det var ikke i dagens rally prøve vi havde det helt intense samarbejde Caro og jeg - men set i forhold til vores sidste uofficielle prøve og ikke helt tilfredsstillende træningstimer på det sidste, så er jeg i dag ok tilfreds, jeg synes, hun gjorde det godt.
Fristende 8-tal, som har været en stor udfrodring for os, klarede vi i dag. YES. To bakkeøvelser, tre skridt på højre og den særlige bakkeøvelse med sit og bak på venstre, dem klarede vi i dag. YES.
Noget uro og noget gøeri men ikke ukontrolleret. YES.
To ommere. En særlig sindrig konstruktion af en spiral - hvor skilt og kegle ikke var et - den røg jeg i og måtte lave om. En skift side foran med sit - den har drillet et stykke tid, mærkeligt, for den har bare siddet i skabet før. Urolig i position - tja, det var keglen i dag, hun kan ikke li' når jeg går fra hende. Og så var der et par langsomme reaktioner.
En kommentar fra tilskuerpladserne som jeg vil tage med mig er, at jeg slet ikke roser hende undervejs. Det er rigtigt. Den del har jeg lige skruet ned for, for at få lidt ro på gennemgangen. Jeg tror, hun regner med, at der med rosen følger en godbid, og det giver så anledning til en insisterende plagende adfærd. Men, det må da tages med i træningsovervejelserne - og forskellige systemer må afprøves.
Igen og som altid hyggeligt at være af sted, at møde de andre "tosser" - der også står op kl 5 søndag morgen for at køre til Sorø og være fremme til banegennemgang klokken 8.00.
Nu ser vi frem til lidt ferie med meget indbygget hunderi og prøver på Bornholm sammen med vores gode træningskammerat Annie. Det kan kun blive godt.