Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Har man hørt en loppe gø?

Liv og levnedPosted by Majbrit Sat, December 31, 2016 17:08:38
Ja, det har jeg så i dag. Hvorfor man sagde sådan, da jeg var barn, ved jeg faktisk ikke. Måske var det noget med, at børn og unge ikke skulle blande sig alt for meget. Og, er det sådan, passer det faktisk meget godt på en af dagens prøver, hvor Caro blandede sig på en hidtil uhørt måde.
En meget hurtig status for 2016 i forhold til Caro og rally. Sidste nytårsften var Caro oppe i Rally Championklassen for første gang - hun fik en IB. Så blev konkurrencer og træning sat på stand by, da hun blev parret i februar og fik et dejligt kuld hvalpe i begyndelsen af april. Da de var flyttet til nye dejlige familier, flyttede vi til Farum - fra hus til lejlighed, og så gik vi i gang med træningen igen i løbet af efteråret. Hun er meget lidt forudsigelig at arbejde med - i en af dagens prøver blev vi trukket for gøeri!!! Og hun gøede så meget - så 1 points træk var vist nådigt sluppet. Hun gik til gengæld en flot første bane - fed feed back lydende på "det var super flot" fra mange af dem, der kender os. Og dommerens feed back fra anden bane var rigtig god - "dejlig arbejdsivrig hund". Men det har jeg jo aldrig prøvet før - har nemlig haft en "hænger" - så det bliver spændende at få set nærmere på.
Jeg synes, hun gør det super, og jeg synes, det er så sjovt at arbejde med hende, og de udfordringer der er.
I Farum, har jeg for mig selv genoptaget et initiativ - nemlig motionscentret. Der stødte jeg på en plakat, hvis tekst jeg har tænkt mig, skal være mit bonmot for det kommende år

Rigtig godt nytår til jer alle - jeg glæder mig til at følge jer i 2017