Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Jeg glæder mig i denne tid

Liv og levnedPosted by Majbrit Thu, December 15, 2016 16:39:33
Det er ikke den tilstundende højtid, der får overskriften frem - nej, det er "hunderiet" med al den gode og sjove træning og tanken om de kommende prøver.
Billedet er fra Onsdagsmorgenfruernes torsdagstræning - i dag ganske særlig fordi vi afviklede rallydysten og spiste julefrokost. Når man sådan skal forevige de store øjeblikke i tilværelsen og ikke har en fotograf, ja så kan man da blive overrasket over, hvad sådan en lille "mobilos" rent faktisk kan - tage et billede med timer - jamen, det bliver da ikke større. Stor moro og fantastisk dejlig dag.
Generelt er det så godt at mødes en gang om ugen til selvtræning med entusiastiske hundevenner. Vi kan udfordre hinanden, støtte hinanden, give feed back og glæde os over hinandens fremgang og dele de sorger, der desværre også følger med.
Det har igennem længere tid været en meget værdsat ugentlig begivenhed.
Rally træning hos Johanna er ligeledes en vildt værdsat stort set ugentlig begivenhed. Det lykkes at køre hjem fra Ringsted hver tirsdag i super godt humør og hver gang med nye tiltag, nye ideer til en forbedring af min indsats på banen - det er så kanon godt.
Nørdekursus hos Anja i FVF - opfølgning sammen med Jennifer og hendes Kooikerbanditter på netop den del - det er så sjovt og givende.
Et par dejlige omgange Oldfruetræning - jamen, det er altså også super.
Summa sumarum:
Dejlige oplevelser med dejlige engagerede mennesker og
jeg synes altså også, at indsatsen rykker på vores resultater.
Udfordringer har vi bestemt stadig.
Jeg glæder mig til de kommende måneder, hvor der er rallyprøver og selvfølgelig fortsat træning i sigte.
Rigtig god jul og godt nytår til jer alle fra Caro og Majbrit