Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Afdansningsbal

Liv og levnedPosted by Majbrit Sun, September 18, 2016 18:19:25
Så havde Caro og jeg afdansningsbal i forhold til Rally prøver i 2016. Altså, vi skal lige med til Nytårsgalla - det er jo en tradition - men ellers står den på studiekreds, for at opnå mere stabile præstationer til forårets prøver.
For at opnå det, har vi meldt os til diverse kurser, men selvreflektion og måske lidt analytisk arbejde med kompetente mennesker skal der nok til, for præcis at vide, hvor der vil være størst effekt af at sætte ind.
Selv tænker jeg, at sikkerhed i positioner er et must. I dag var jeg så heldig at Lillan filmede vores prøve - det bør man faktisk gøre hver gang. Lillan har sagt flere gange (og vist også Paul, Conni, Annie, Anita m.fl.) at jeg måske skal nøjes med at fortælle Caro hvad hun skal, med den kommando jeg nu bruger, og så droppe det der, Kom her, rundt om morsi, komsi,komsi - og hvad der nu ellers kan komme helt ureflekteret ud af en mund som min, som altid er fyldt med ord.
Da jeg så prøven hjemme i dag kom jeg til at tænke på Johanna, som i forbindelse med noget træning engang sagde,:"Man skal jo passe på, at man ikke kommer til at ligne en, der er ved at lande en helikopter".
Og lige netop det billede, kom da helt tydeligt frem - mine hænder har helt deres eget liv, et liv der i den grad må forvirre Caro i forhold til, at jeg faktisk i dag prøvede at holde mig fra snik-snakkeriet. Men hvis munden siger et og hånden/hænderne noget andet - så er det da ikke nemt at være Caro.
Og hun gjorde det faktisk godt i dag, den lille bandit. God nok lidt snus og afveje, som kan få mig til at blive vildt nervøs, men mange gode momenter og mange øvelser ret så meget i skabet. Dejlig prøve at runde af med - og så er det bare med at blive "bundet på mund og hånd" og få nørdet med plads og righty - og så alle de andre ting som indgår i rally repetoiret lige nu.
Billedet er selvfølgelig ikke fra i dag - men fra Kooiker Nørdernes optræden på årets træf - syntes bare det passede så godt på afdansningsbal og studiekreds :-)))