Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Hen til Rally prøven og tilbavs igen

Liv og levnedPosted by Majbrit Sun, September 04, 2016 15:24:36
Det sædvalige prøve-set-up - dog med Louis på vej ud af "boksen" - og vældig kæk var han da også i dag til SHS's rally prøve i Osted. Men nok om det. Caro har en enkelt prøve mere i år, derudover får de nok begge lov til at komme med til Nytårsprøven - ellers er der først prøver i det nye år. Jeg synes, vi hænger lidt i bremsen. Sidste indlæg handlede om at få Caro til at fastholde kontakt efter start - det synes jeg faktisk lykkedes i dag. En analyse af sidste prøve afslørede da gså, at jeg vist glemte at sige plads - og så er det jo ok, at hun bliver stående.
Men vi savner progression. Det er lidt frem og tilbage mellem 70 og en enkelt gang 90. Syv prøver i Championklassen - heraf to IB'er og så 70, 90, 86, 80 og så dagens prøve til 73. Hun flagrer en del, har langsomme reaktioner og i dag var hun ved at lave en dæk - hvor det skulle være sit m.m. ikke et kønt helhedsresultat. Der er planlagt træning de næste par måneder, selvtræning med andre en gang om ugen og jeg har også fået input om megen unødig snak på banen, men jeg er faktisk ikke helt skarp på, hvordan vi får lagt en virksom træningsplan. Mere af det samme rykker ikke rigtigt ved det færdige billede. Så, nu må der tænkes.