Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

I byen med Banditterne og gode Amanda råd

Liv og levnedPosted by Majbrit Fri, August 19, 2016 21:28:35
Prøve set-up i Ølstykke. Louis har det bedst i bur - men med luft til hovedet, og Caro har det bedst i krog - med adgang til sofa. Caro har det dog vildt svært, når Louis skal gå bane, men hun er mere rolig i krog, når jeg går banegennemgang, som om hun ved, at lige om lidt skal jeg på.
Men, hvis hun nu ved, at hun skal på, så er det altså meget ofte en dårlig start vi får. Dagens start kostede os 10 point - Caro går i snus, jeg når frem før hende til første skilt som er dæk og bliv. Kommentaren var - minus 10, for I skal følges til skiltet - nu når føreren frem først og venter på hunden. Jeg skulle så nok have hentet hende og nærmest lavet første skilt om. Det skaber en usikker start, og så vil jeg frit citere Amanda.
"Caro bliver usikker på banen, fordi du er usikker" - jeps, det er nok det jeg bliver, fordi hun går i snus og jeg tænker hvad nu!!!!
Vi skal træne starter, for dem er jeg ikke tilfreds med. Jeg har hendes kontakt, melder klar, går i gang og væk er Caro.
Amanda ciatat:
"Du skal træne starter med bånd og ca. 4 skilte. Så går du i gang,og efter første skilt - weee - så pisker du ud af banen og belønner"
Det træner vi Amanda - for en ukoncentreret og urolig start får mit nervesystem i udu, og dermed er vi næsten halvt gennem banen, før jeg synes, vi finder hinanden igen.
Mit arbejde på banen bar også præg af et par "feberredninger" - indkald fra kegle - hun går tidligt, og jeg kalder ind, springvand - Caro på højre side kommer fint rundt i en turn men jeg skal jo også dreje - puhhh når lige at komme i tanke om det, og når det lige - hun var vist også lige ved at sætte sig i bak foran - men et stå-råb får hende til at blive.
Men, egentlig er jeg imponeret over, at hun faktisk kan mange af øvelserne rigtig godt.
Så Amanda - nu skal der arbejdes på ro i starten, så får vi forhåbentlig ro på resten også. Gammel Smølf har ikke noget at gøre i Caros Blog - men jeg kan da slet ikke stå for ham, når han egentlig gør det ok, og så ser sådan ud:
Alt i alt en hyggelig fredag eftermiddag/aften. Og som altid dejligt at møde de andre hundetosser.