Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Det kan kun gå en vej

Liv og levnedPosted by Majbrit Sun, July 17, 2016 18:30:02
Caro er tilbage fra barsel. Fedt at arbejde sammen igen om nye udfordringer, og det er der. Vi har så mange positive træningsoplevelser, og nu kan vi så supplere med et godt prøveresultat. Det kommer til at gå op og ned i lang tid - vi var heldige i dag - vejen til et sikkert og stabilt arbejde på championniveau er lang, men vi ta'r den sammen - step for step.
Hvad er det, der gør, at det er sjovt?
Tirsdagstræning, med dygtige folk - jeg er så glad for at få lov til at være med.
Torsdagstræning, hvor vi nok er mere jævnbyrdige, hvor det også er rart at få lov til at undres, undersøge, drøfte m.m. og hvor Caros og mit fokus er på præcision.
Indtil videre en enkelt gang selvtræning med Annie og Oldfruen - så godt og hyggeligt, og heldigvis kommer der flere gange.
Et kursus hos Anita Galtung Nilsen - arrangeret af Anne Larsen. Tak for det initiativ - det var godt. Fik mange gode ting at arbejde videre med - tætte vendinger med fokus på korrekt belønning, husk at rose også på højre side (ups), lad være med at acceptere noget til træning, som du ikke vil have til en prøve! og vær konsekvent (uhhh - hørt før men sund repetition) Rigtig gode ting, men det bedste var nok Anitas bemærkning indledningsvis efter at have hørt at Caro var ny på det niveau, var ny i mange af øvelserne på højre side og havde fået hvalpe for ca 3 mdr siden:
"Jamen, så kan det da kun gå fremad" - Super bemærkning - den tog vi til os.
I dag var vi så til dobbeltprøve i Osted - arrangeret af SHS. Flot arrangement som altid.
Første bane var hos Paul. Fire bak øvelser i løbet af de første 6 skilte, tror jeg det var, det var svært. Jeg havde besluttet, at jeg ville slappe af og lave om - og resultatet var et møde med IB. Caro var lidt nervøs - bl.a. sparkede jeg til et skilt, og den lyd reagerede hun på.
Der var lang tid til næste prøve. Vi har jo vores sofa, og vi havde aftalt med Annie og Tira, at det var vores ferie hygge dag - så trøstekage og kaffe efter første runde. Caro blev lidt rastløst op mod tidspunktet for næste prøve. Jeg tolkede det som træthed og tænkte, at måske vi skulle lege lidt og så gå på, så måtte det jo gå bedst muligt.
Der var 3 skilte jeg var lidt bekymret omkring - bak foran, bak 3 skridt på højre side og dæk fra gang. Og så al det andet. Hun gik super, den lille "Krutte" - fuld af energi og glæde - og søreme om vi ikke med 90 point, endte på en 1. plads i et super stærkt felt. Dejligt og heldigt.
Men, det bedste var nu Johannas feed back - jeg husker hun sagde sådan:
"Jeg mener, det er det bedste jeg har set jer gå. I var glade begge to hele vejen"
Så glad for den bemærkning.
Og hun ser altså så pæn ud med en flot roset :-)))))