Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Hvad "futten" går de rundt og laver?

Liv og levnedPosted by Majbrit Sat, June 18, 2016 15:05:09
Tja, de sidste 3,5 måneder er der sket følgende:
Caro har født 6 dejlige hvalpe, som nu har boet hos deres nye familier i 2,5 uge
Vi er flyttet fra huset i Gershøj til lejlighed i Farum, nærmere bestemt "Rustenborg". Her boede både Raoul og jeg i perioden 1975 til 1983, indtil vi i 83 flyttede sammen til Slangerup, så vi synes, det er som at komme hjem igen. Ingen have, men to dejlige terasser. Caro poserer foran vores plantekasser, som nu er det eneste udover krukkerne, der skal passes, i forhold til have.
Jeg er lige netop i dag blevet færdig som DKK instruktør - kan nu undervise hvalpe- og unghundehold. Planlægger sammen med Lillan Larsen at oprette en træningsplads under DKK kreds 1 i Nærum, så det glæder vi os meget til.
Er lige så småt gået i gang med træningen igen. Heldigvis har jeg mulighed for at komme til nørdetræning sammen med Annie, Christina, Connie og Paul - så dejligt at genoptage den del.
Privat er jeg vist gået på pension - tror ikke helt det holder, men det har været fantastisk at have tid til alt det, jeg gerne ville. Sikkert er det dog, at det ikke bliver et fuldtids lederjob jeg vil se mig om efter - men nu må jeg se, for lidt ud skal jeg nok.
Det var så statusdelen.
Caro må konkurrere igen den 20.6. - så vi tager en tur til Vamdrup den 26.6. for at gå et par rally baner. Et par fordi Louis får lov til at komme med på tur.
Glæder mig helt til at pakke bilen med telt, sofa, hunde, rampe, mad og drikke m.m. og have en dejlig hundedag.
Nu skal vi så lige ind i nogle nye træningsrutiner og steder - men mon ikke der er opdateringer af Bloggen lidt oftere nu.