Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Udfordrende udfordringer

Liv og levnedPosted by Majbrit Mon, January 18, 2016 18:00:15

Udfordringer er altid godt, og hold da ellers op hvor man lærer meget af dem. Når man træner hos Johanna, er der masser af udfordringer - er man der to gange om ugen, så har man altså travlt, og så må al ledig tid udnyttes. Udfordringen til Rally træningen er - "lær en bane udenad og gå den uden skilte". Banen blev offentliggjort i fredags, og så har det bare været at lære udenad. Kan se i vores gruppe på FB, at Merete læser den som godnatlæsning og ja, jeg tænkte, at det måtte blive en kombi-udfordring i dag. De fem kedelige kilometer på løbebåndet kunne sagtens krydres med repetition af banegennemgang. Benene kom godt derud af, men det at gøre to ting på en gang, kunne da straks få mig til at blive afledt. Tankerne røg lige tilbage til tiden, kalorietælleren, tilbagelagt afstand - og det midt på vej fra skilt tre til fire. OMG
Jeg måtte jo indse, at jeg var en anelse let afledelig, så hvordan vil det gå, når jeg skal samarbejde med lille C, som også kan være ret så let afledelig. Det prøvede jeg så hjemme, og det var svært - der var simpelthen øvelser der forsvandt, ben der holdt op med at gå, fordi der skulle tænkes og et overblik, der lige så stille forduftede i det blå.
Nå, men vi må jo gøre vores bedste i morgen, når vi skal på banen.
Udfordringen til fredag har jeg selv valgt at gøre lidt mere kompleks - her har jeg nemlig både Lille C og Louis med. Vi træner nu på, at de synkront kan udføre en twist, stående bag mig og mine hænder skal være på hovedet. Jeg satser på, at der ikke er skjult kamera - er ret sikker på, at vi ser noget tossede ud.
Jeg må jo indrømme, at jeg morer mig, og mon ikke de to banditter også synes det er sjovt - det tror jeg.
Prøver bliver det ikke så meget til. Vi er stadig ikke klar, og jeg synes, det er for ærgerligt at gå op, før jeg vurderer, at vi ikke vil mødes med IB.
Planlægger dog med en prøve sådan hver 2. måned for lige at få et billede af formen, så vi er med den 21.2.
Planlægger jo også med en parring af Lille C, men det er straks sværere at styre.
At få træning, prøver og en parring til at matche - det er altså også noget af en udfordring.