Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Midt i en rundkreds - og!!!

Liv og levnedPosted by Majbrit Fri, January 01, 2016 23:20:47
Ja, der sad lille C i dag som en dejlig træningsstart på 2016. Midt i en "rundkørsel" af Rallyskilte, en "rundkørsel", som en af Johannas udfordringer i eftermiddagens træning.
To timers rally træning hos Johanna - så kan det ikke blive meget bedre, og en optimal dejlig start på et nyt år.
Super god træning og velgennemtænkte udfordringer, det er altså en fest.
At jeg så tilmed oplever, at jeg efter hver trænings time får nye aha-oplevelser med hjem, nye elementer og gode fif til den fortsatte træning - det gør det så meget til super duper træning og en gennemført FED oplevelse.
Mine jule- og fødselsdagsgaver i år har båret meget præg af hundebøger og hundekurser til både Caro og Louis og jo et par enkelte øreringe - men ellers er der da godt nok gået "hund i den", og disse fra mig til mig og hundene gaver, er blevet lidt store - men jeg synes, de er så gode.
Caro debuterede i Championklassen i går - resultatet var en IB'er - det var en ny klasse, og vi er ikke helt klar endnu. Men som dommer Conni (Oldfruen) sagde, vi er på vej, og vi skal nok komme efter de udfordringer, vi møder der - det lover jeg.
Udfordringer er der heldigvis nok af. Der er nye øvelser, der er højrehandling og så er der vores største udfordring - Caro's usikkerhed i først og fremmest nye omgivelser og nye Set Ups.
I dag blev det igen helt tydeligt, Caro er usikker, når der er nye hunde i lokalet. I dag var der 2 helt nye og 2 kendte, men alene det, at en af de nye gik lidt hen imod Caro - UPS - så bliver det lidt farligt, og så dæmper lille C.
I løbet af to timers træning får hun tryghed nok til at arbejde super flot.
Så er hun tændt, glad, opmærksom, arbejdsom og helt klart den lille stjerne, jeg ved hun er.
Jeg glæder mig, til til de mange udfordringer dette "hundeår" vil bringe.
Jeg glæder mig, til at mødes med "Onsdagsmorgenfruerne" til selvtræning, til træning på hold, til træning og undervisning i forbindelse med min instruktøruddannelse og til mine egne hold i HHV.
For kineserne er 2016 vist abens år - for mig må det helt sikkert være Hundens.