Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

HOT news

Liv og levnedPosted by Majbrit Mon, November 30, 2015 22:25:53
Det er så Caro til venstre og Nemo til højre. Vi har lavet parringsaftale med Nemo, så alle er klar, når det altså passer lille C at komme i løb.
Nemo har parret to gange før, så han er en erfaren hanhund og en smuk fyr.
Ydermere har han samme mor som Louis - det er jo bare en lille sjov ting for os.
Jeg har set en af Nemos hvalpe fra første parring, en fin tæve og inden længe er det næste kuld på vej, så det bliver spændende at se dem.

Ventetiden fordriver vi skam med træning. Det bliver dog ikke til mange konkurrencer p.t. Og dog, vi kom jo med på et afbud til Årets Hund - vi gennemførte, men så er der vist ikke meget mere at sige om det.
Så har vi prøvet en uofficiel champion bane til afslutning i HHV - Fru Larsen var dommer, og hendes bemærkning efter vores gennemgang var:, "Du har en dejlig glad hund". Resultatet er ikke offentliggjort endnu, men jeg gætter på noget med to bogstaver.
Første officielle championbane er nytårsaften. Det er jo en tradition, og vi vil selvfølgelig gøre vores bedste - meeen, vi har altså kun meldt til en prøve, for vi er ikke klar.
Men, af sted skal vi, og vi skal blive klar på et tidspunkt.