Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

I skole 24/7

Liv og levnedPosted by Majbrit Sun, October 25, 2015 21:16:26
Der er den almindelige folkeskole, som p.t. er planlagt med 39,5 timers tilstedeværelse på en arbejdsuge.
Sådan en pædagogisk afdelingsleder som mig, er som oftest til stede i samme tidsrum som lærerne og pædagogerne.
Og nu er der så weekend skole - lørdag og søndag i Solrød - da jeg lige er gået i gang med med DKK's instruktøruddannelse.
Uddannelsen er planlagt over 5 weekender med undervisning lørdag og søndag fra 9-16.30/16.00.
Og så er det, at man oplever at være i skole 24 timer om dagen i ugens 7 dage. Men det er vist meget trendy i dag. Det er super fedt - men jeg har lidt svært ved at forstå, et en ny uge begynder sådan lige om lidt.
Det er altid sjovt at lære nyt og heldigvis kan Caro være med. Hun synes ind imellem at det er ok at slappe af i buret under skolebordet, meeen måske er det bedre at være på gulvet eller lige gå over og hilse på nogle af sidekammeraterne. Dejligt at have egen hund med - men lidt øv er det altid at køre fra Louis - han vil så gerne være med. Til gengæld fik han nye "rensedyrshorn" fra Netto, men det kunne vist ikke helt opveje de to lange dage hjemme uden weekendens vanlige lange gode traveture.
Den næste tid byder på "Føl-træning" i Stenlille sammen med Anne Gisselø, fortsat uddannelse, træning og undervisning - og nå ja, så er der da lige det der arbejde i dagtimerne også.