Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

Så er der dømt knockout

Liv og levnedPosted by Majbrit Sun, September 13, 2015 21:48:05

Efter planen skulle Caro og jeg efter DM tage fat på højrehandling og sådan lidt mere "nøj, vi har det da vildt sjovt, når vi træner" - "agtigt".
Hmmm - jeg må nok tilstå at planer er sjove at lave, men enkle at holde - nope.
Sidste søndag bød HHV på motivationskursus med Anja - fantastisk at få genopfrisket alle de gode idéer - og godt at opleve, at Caro bliver så glad og motiveret, når jeg kommer væk fra den automatiske fodermaskine. Bare jeg dog kunne huske det og lade være med at falde tilbage til "guf i lomme, ned til Caro og guf i lomme ......- sådan cirka hvert 15. sekund.
Mandag aften stod den på Rally træning hos Oldfruen - fokus på højrehandling - og det er altså udfordrende for både Caro og mig. Men sjovt er det.
Onsdag var vi til AG i HHV. Nyt, sjovt og anderledes.
Torsdag aften var både Caro og Louis med som demohunde til teoriaften i HHV med Kirstens og mit Rally hold.
Lørdag havde vi familietræf hjemme, med besøg af børn, børnebørn og hund. Megen leg og ikke meget hvil.
I dag søndag var vi med på en kursusdag med FVF træning fra 10-16 med Anja. Det var super godt, igen repetition, men vi er et andet sted nu, og så er det jo nye ting, man bliver optaget af.
Det var ikke en del af planen, men det er jo ikke til at sige nej til et godt tilbud.
Det hele er vildt sjovt - men jeg tror nu, at den lille frk Caros bue er blevet spændt lige til kanten - eller i hvert fald til et totalt sofa knockout her til aften. Nu er der altså også blevet fyldt godt op - nu skal vi bare have tid til at praktisere.