Caro

Caro

Caro

Bloggen vil være en slags træningslog for Caro.

Der vil også være andre historier, men fokus vil være på de opgaver og udfordringer, vi møder i forbindelse med træning.

Caro bor sammen med Louis vores Kooiker han. Louis har også en træningsblog www.Louis.Koimara.dk

og en, to, tre så er de væk.....

Liv og levnedPosted by Majbrit Sun, August 30, 2015 09:02:17
Det var så DM 2015. En helt igennem stor og fantastisk oplevelse, som jeg delte med Jennifer, Bianca og Dovita. Jennifer havde pyntet teltet - det var jeg ikke klar over sådan hørte sig til. Vores oplevelse begyndte fredag, da vi drog mod Århus om formiddagen. Vi havde lejet en hytte på en campingplads og den var ok - men så var hytten heller ikke til meget mere. Ingen tvivl om at nervøsiteten og forskellige skrækscenarier sætter fantasien i gang, forud for et DM. Hundene var vældig interesserede i arealet under terrassegulvet, og da Caro så fik dårlig mave, fik jeg en tanke om, at de nok havde spist rottegift. Jeg så jo nærmest alle tre ligge halvdøde i løbet af aftenen. Dejligt at dele den slags med en handlekraftig kvinde. Jennifer gik straks i receptionen for at høre, om der kunne være lagt gift ud - nej, det var der selvfølgelig ikke - så 1,2,3 - så var den bekymring væk.
Op tidligt om morgenen og ud på pladsen (som vi havde besøgt dagen inden) - indrette "lejr" og skrive ind - og få oversigt over banerne til første runde. Tænk, der var ingen "Bak" :-))))
1,2, 3 så var den bekymring væk. Det var en fin bane, mange vendinger, en i løb og et par stå og gå fra. Caro gjorde det flot. Den første vending 360 grader venstre rundt skulle foretages i løb, den måtte vi lave om, for der slog Caro fra. Efter en ommer var hun lidt svær at få kontakt med igen. Men det kom. Vi fik minus 10 på en sit øvelse - er lidt usikker på, hvordan det gik galt, men jeg tror at hun sad for skævt eller for langt fra - og Pia sagde efterfølgende, at den skulle jeg have lavet om. Tror måske jeg glemte at lave opløb igen og blot forsøgte at rette hende ind. Og så har der været 7 streger af det løse. Vi sluttede med 80 point, hvilket den dag rakte til en 17. plads.
Og de der streger af det løse - det går ikke til et DM.
Jeg er så glad for, at vi fik den gode oplevelse. Dejligt at møde så mange man kender, der er glade og bare giver den gas. Super flot arrangement og herligt at se så mange dygtige hunde og førere. Der var ikke gøen eller udfarende adfærd, alt var stille og roligt.
Vi var faktisk også meget stolte af vores tøser. De hyggede sig, opførte sig eksemplarisk på pladsen, og vi tænker, at de har haft en dejlig tur.
Da vi efter en lang dag tog mod Sjælland igen, havde vi 1,2,3 tøser på bagsædet der var helt væk
I dag er det så hviledag for Caro.
Louis, som bliver 8 år i dag, skal med "mor" til tricks træning, det er nemlig det hold, han skal gå på her til efteråret.
Caro skal i gang med championskiltene - det skal nok blive til mange gode grin.